Paltamon uusi teollisuusalue

Investoi Paltamoon

Paltamon uusi teollisuusalue

Paltamon uusi teollisuusalue on erinomainen paikka yrityksille, jotka hyötyvät KaiCell Fibers Oy:n biotuotetehtaan suurhankkeesta, Paltamoon suunnitelluista tuulipuistohankkeista, valtatie 22:n liikennevirrasta, näkyvyydestä ja saavutettavuudesta. Tutustu alueen kaavaan tästä.

Paltamon kuntakeskus on 3,5 kilometrin päässä uudesta teollisuusalueesta ja biotuotetehdas sijoittuu valtatien vastakkaiselle puolelle. Oulu on 150 ja Kajaani 35 kilometrin päässä. 30 minuutin säteellä alueesta asuu 40 000 vakituista asukasta. Valtatielle näkyvän teollisuusalueen ohi ajaa päivittäin tuhansia ajoneuvoja.

Teollisuusalueen infran suunnittelu käynnistyy vuoden 2023 aikana. Teollisuusalueen 27 hehtaarin alalle on suunnitteilla 17 uutta yritystonttia ja rakennusoikeutta yli 60 000 m2. Tontteja on monipuoliselle yritystoiminnalle, kuten liiketiloiksi, teollisuudelle ja varastoille. Tonttien kokoja voidaan muokata yrityksen tarpeiden mukaisesti. Tonttien tehokkuusluku on 0,3. Tutustu tonttien kokoihin tästä.

Lähivuosina Paltamoon ja Kainuuseen on odotettavissa voimakasta kasvua. Toivotamme kaikki uudet yritykset lämpimästi tervetulleiksi kehittyvään ja positiiviseen Paltamoon.

 

Lisätietoja

Korhonen Salla kehitysjohtaja