Vielä sopii mukaan Sykettä sydämeen -liikuntaryhmiin!

Vielä sopii mukaan Sykettä sydämeen -liikuntaryhmiin!

Vielä sopii mukaan Sykettä sydämeen -liikuntaryhmiin!

Perheille ja aikuisille on tarjolla syys-joulukuussa monipuolista liikuntaa Paltamon kirkonkylällä ja Kontiomäessä. Tärkein tavoite on liikkua yhdessä hyvässä hengessä. Ryhmät ovat maksuttomia ja avoimia kaikille! 

Salivuoroja ja liikuntaryhmiä on tarjolla arkisin ja lauantaisin. Paikkana on Paltamossa Korpitien monitoimikeskus, Lampitie 2, ja Kontiomäessä koulun liikuntasali, Koulutie 3.

Aikuisten liikuntaryhmissä liikutaan monipuolisesti: Kokeillaan pallopelejä, jumpataan, tehdään kehonhuoltoliikkeitä, venyttelyitä sekä monipuolista lihaskuntoharjoittelua välineiden kanssa ja ilman.

Voi hyvin -kurssilla käsitellään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä aiheita. Kurssi kesto on viisi kertaa ja jokaisella kerralla on oma aiheensa, mm. ravitsemus, liikunta ja palautuminen. Kurssi sopii henkilöille, jotka haluavat tehdä muutoksia omassa hyvinvoinnissa pienin askelin.

Perheliikuntakerhoon osallistuvat lapset ja aikuiset yhdessä, eikä siihen ole ikärajaa. Kerhossa on luvassa erilaisia juoksuleikkejä, pelejä ja eri välineiden käyttöä.

Kuntosalikurssilla tutustutaan kuntosaliharjoittelun alkeisiin. Käymme läpi kuntosalilaitteita ja oikeaoppisia liikeratoja. Kurssi sopii aloittelijoille.

Omatoimi-perhesalivuorolla perheet liikkuvat Korpisalissa vapaasti ilman ohjaajaa. Voi tehdä temppuradan tai pelailla pelejä. Aikuisten salivuorolla taas liikkuvat aikuiset. Sisäänkäynti kuntosalille tapahtuu omalla kulkuoikeudella 5-ovesta, jonka vieressä lukee Korpisali. Kulkuoikeuden saa hankekoordinaattorilta.

Aikuisten pallopelikurssilla tehdään erilaisia lajiharjoitteita ja pelataan rennosti esim. futsalia, käsipalloa ja lentopalloa. Ennakko-osaamista ei vaadita.

Kurssit ja salivuorot järjestää ja tarjoaa Sykettä sydämeen -hanke. Tutustu ohjelmaan täältä!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset viim. 1.9.
Amina Miloudi, hankekoordinaattori ja liikunnanohjaaja
p. 040 637 7227
amina.miloudi@paltamo.fi
 

Takaisin uutisiin