Uusi kuntosali avataan maanantaina 31.5.

Uusi kuntosali avataan maanantaina 31.5.

Uusi kuntosali avataan maanantaina 31.5.

Paltamon kunnan uusi kuntosali avataan maanantaina 31.5.2021 Korpitien monitoimikeskuksessa osoitteessa Lampitie 2. Kulku saliin on Korpitien puolelta. Sali on avoinna joka päivä klo 6.00-20.00.

Tervetuloa tutustumaan kuntosaliin

  • ma 31.5. klo 12-14
  • ke 2.6. klo 9-11
  • ti 8.6. klo 16-18

Paikalla ovat mm. liikunnan ohjaaja Laura Poikonen, kansalaisopiston suunnittelijaopettaja Anu Leinonen ja hyvinvointiaktivaattori Jenna Härkönen. Noudatamme koronarajoituksia ja turvavälejä. Tulethan vain terveenä.

Kuntosalissa on käytössä uudet laitteet, ja mukana on myös muutamia vanhoja laitteita, jotka eivät vaadi verhoilujen uusimista. Vanhasta kuntosalista siirrettävät laitteet puhdistetaan ja verhoillaan kesän aikana. Tästä syystä uusi kuntosali toimii aluksi rajoitetulla laitekapasiteetillä. Monitoimikeskuksen lähellä sijaitseva Korpiareenan ulkokuntosali tarjoaa hyvät puitteet kesäkuntoilulle.

Uuden kuntosalin ovijärjestelmä toimii samalla tavalla kuin vanhan. Mobiiliavain/etäluettava avaimenperä päivitetään, eikä vaihto aiheuta toimenpiteitä asiakkaille avainten suhteen.

Uudelle käyttäjälle löytyy lisätietoja ja ohjeet kuntosalille pääsemiseksi kunnan palvelusivustolta osoitteesta www.paltamo.fi/matkailu-ja-vapaa-aika/kuntosali.html

Vanha kuntosali on suljettu keskiviikkona 26.5.2021 laitesiirron vuoksi. Kuntosali on auki vajailla laitteilla 30.5.2021 saakka, jonka jälkeen se sulkeutuu. Uuden kuntosalin viralliset avajaiset pidetään syys-lokakuussa. Kuntosaliryhmät alkavat syksyllä 2021.

Paikoitus tapahtuu kirjaston parkkipaikalle (Korpitie 9).

Lisätietoja
Jenna Härkönen
hyvinvointiaktivaattori
jenna.harkonen@paltamo.fi
040 623 7272

 

Takaisin uutisiin