Tiesitkö, että 10. syyskuuta vietetään Lähiruokapäivää?

Tiesitkö, että 10. syyskuuta vietetään Lähiruokapäivää?

Valtakunnallinen Lähiruokapäivä juhlistaa ruoantuottajia, lähiruokaa ja maaseudun elämyksellisyyttä ympäri Suomea. Löytyisikö teidän kunnastanne mielenkiintoisia vierailukohteita? Ilmoittautuminen vuoden 2022 Lähiruokapäivän järjestäjäksi on avoinna verkkosivuillamme. Lähiruokapäivään osallistuvat kohteet voivat pitää ns. avoimet ovet, myydä tuotteitaan sekä järjestää halutessaan vierailijoille oheisohjelmaa – vain mielikuvitus on rajana!

Lue lisää Lähiruokapäivästä!        

Kuka voi ryhtyä Lähiruokapäivän järjestäjäksi?

Lähiruokapäivän järjestäjäksi ovat lämpimästi tervetulleita niin lähiruuan ystävät kuin rautaiset ammattilaiset. Mukaan toivotaan ruoantuottajia, tiloja, puutarhoja, elintarvikkeiden jatkojalostajia (esim. juustolat, myllyt), kahviloita, ravintoloita, matkailu- ja elämysalan ammattilaisia sekä yhdistyskentän koko kirjoa Martoista metsästysseuroihin.

Lähiruokapäivä on tilaisuus tehdä paikallisia osaajia, tuotteita ja tiloja tutuksi ihmisille lähellä ja kauempanakin! Oman Lähiruokapäivän tapahtuman voi järjestää yksin tai yhdessä vaikka naapurin kanssa. Järjestäjäksi ryhtyminen on helppoa:

1. Rekisteröidy Lähiruokapäivä.fi  -sivustolle käyttäjäksi. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus sivustolle edellisten vuosien tapahtumapäivistä, kirjaudu sisään.

2. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake tilastasi tai tapahtumastasi.

Ryhdy järjestäjäksi!                        

Osallistuneiden toimijoiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta tapahtuman kasvaessa ja kehittyessä. Viime vuonna ovensa avasi 235 yritystä ja tilaa ympäri Suomen. Voit kurkata tämän hetken kohteiden määrän sekä sijainnit kartalla verkkosivuiltamme Hae järjestäjiä- välilehdeltä!

Hae järjestäjiä!           

Ota Lähiruokapäivä seurantaan Facebookissa sekä Instagramissa ja pysy ajan tasalla viimeisimmistä uutisista!      

Kysyttävää Lähiruokapäivään liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä!
Heidi Kohtala
Maaseutuverkostopalvelut
heidi.kohtala@ruokavirasto.fi
050 572 3368

Takaisin uutisiin