Pysytään pystyssä -liikuntatapahtuma ikäihmisille

Pysytään pystyssä -liikuntatapahtuma ikäihmisille

Pysytään pystyssä -liikuntatapahtuma ikäihmisille

Paltamossa järjestetään 31. maaliskuuta ikäihmisille liikuntatapahtuma, jonka tavoitteena on lisätä ikäihmisten tietoisuutta oman toimintakyvyn ja tasapainon ylläpitämisestä. Yksi tärkeimmistä liukastumis- ja kaatumistapaturmien ehkäisykeinoista on liikunta. Maksuttoman tapahtuman järjestää Paltamon kunta yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaaja-opiskelijoiden kanssa. Mukana on myös Ikäinstituutti. 

Tapahtuma sopii heille, jotka kaipaavat harjoitusta liikuntakyvyn ja tasapainon ylläpitämiseen. Tapahtumassa ohjaajat ohjaavat tasapainon ja lihasvoiman harjoituksia ilman laitteita ja laitteiden avulla toimintakyvyn vahvistamiseksi. Liikkumisapuvälineen kuten kävelykepin tai rollaattorin käyttö ei estä tapahtumaan osallistumista.

Tapahtuma alkaa klo 9 kahvituksella Korpintien monitoimikeskuksen ruokalassa. Päivä jatkuu liikunnallisilla pisteillä kuten liikuntabingolla ja tuolijumpalla. Mukaan voi varata omat eväät ja sisäliikuntavarusteet.

Tapahtuma on osa Paltamon kunnan ja Ikäinstituutin kolmevuotista Voimaa Vanhuuteen -mentorointiohjelmaa, jonka tavoitteena on edistää ikäihmisten toimintakykyä ja hyvinvointia liikunnan avulla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
https://link.webropol.com/ep/pysytaanpystyssa
tai
Anu Leinonen
044 750 0738
anu.leinonen@paltamo.fi

 

Kuva: Jenna Härkönen

Takaisin uutisiin