ProYritys Kainuu II -hanke järjestää Tiistaiporinat yrittäjille joka viikko klo 18

ProYritys Kainuu II -hanke järjestää Tiistaiporinat yrittäjille joka viikko klo 18

Koronakriisi on muuttanut ja mullistanut ihan jokaisen elämän. Sairastumispelon lisäksi taloudellinen tilanne ja epävarmat tulevaisuudennäkymät koettelevat nyt jokaista, etenkin yrittäjiä.

 

Kainuussa Tiistaiporinat alkavat klo 18. Tiistaiporinoissa käsitellään kriisiyrityksille suunnattuja rahoitusvaihtoehtoja ja muita tukimuotoja sekä ideoidaan uusia toimintatapoja. Ja ennen kaikkea: keskustellaan avoimesti ja saat vertaistukea muilta yrittäjiltä ja asiantuntijoilta.


Tiistaiporinat-ryhmät kokoontuvat joka viikko tiistaisin samaan kellonaikaan Teams-etäyhteyden avulla.

Teams-etäyhteys on helppo käyttää, eikä se vaadi Teams-palaveriin kutsutulta erillistä ohjelmistojen latausta. Klikkaus linkistä riittää. Ensi viikolla on aiheena kunnilta haettava yksinyrittäjien tuki. Mukana silloin asiasta on kertomassa Kuhmon kaupungin kehitysjohtaja Soile Holopainen ja Sotkamon yritysasiantuntija Kari Backman.

 

Mikäli ryhmän koko muodostuu kovin suureksi, järjestämme jatkossa toisenkin ryhmän. Tarkoitus on, että henkilömäärä pysyy sellaisena, että ryhmän jäsenet kokevat olonsa luontevana ja keskusteluihin pystyy osallistumaan helposti jokainen.

 

Lisätietoja:

Anu Meriläinen, yritysasiantuntija, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset
ProYritys Kainuu II –hanke, MKN Yrityspalvelut
Puh. +358 43 827 2314
anu.merilainen(at)maajakotitalousnaiset.fi
http://ita-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/

Takaisin uutisiin