Palvelusihteeri, talous- ja henkilöstöhallinto

Palvelusihteeri, talous- ja henkilöstöhallinto

Haemme joustavaa ja ennakkoluulotonta henkilöstöhallinnon asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevana täytettävään toimeen. Palvelusihteerinä työskentelet henkilöstöhallinnon ammattilaisena Paltamon kunnan toimistopalvelut-tiimissä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa tutkintoa. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti palvelussuhteen elinkaareen liittyvät tehtävät ja järjestelmät. Työsi sisältää henkilöstön ja esihenkilöiden tukemista ja ohjaamista työ- ja virkaehtosopimuksiin sekä muihin palvelussuhdeasioihin liittyvissä tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö ulkoistetun palkanlaskennan kanssa, yhteistyö tiimin kesken sekä muita henkilöstöhallinnon tehtäviä. Arvostamme aiempaa kokemusta henkilöstöasioiden hoitamisesta. Sinulla on myös kokemusta taloushallinnon prosesseista. Lisäksi arvostamme hyvää organisointitaitoa, aktiivista, innostavaa, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Myös tietotekniset valmiutesi ovat hyvät.

Työnkuvaan kuuluu
- työsuhteen alkamiseen ja päättymiseen liittyvät hallinnolliset tehtävät
- henkilöstöraportointi
- henkilöstöetujen ja koulutusasioiden koordinointi
- henkilöstöoppaan ja muiden henkilöstöohjeiden päivitys ja ylläpito ja intranetin päivitys
- vuosilomahallinnosta ja työaikaseurannasta vastaaminen
- työsopimusten valmistelu
- taloushallinnon avustavat tehtävät
- henkilöstö- ja taloushallinnon prosessien kehittäminen ja arviointi
- palkka-, henkilöstö- ja taloushallinnon sidosryhmäyhteistyö

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Paltamon kunta työantajana tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuden osittaiseen etätyön tekemiseen. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut. Uusi hirsinen kunnantalomme valmistuu kirkonkylän keskustaan Kiehimänjoen törmälle mahdollistaen miellyttävän ja turvallisen työympäristön.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset palvelusihteerin toimeen tulee jättää sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta perjantaihin 29.4.2022 klo 12 mennessä. Haastattelut suoritetaan viikolla 19. Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää Kuntarekryssä

Lisätietoja: Hallintojohtaja Petra Tolonen, puh. 040 5837 200, petra.tolonen@paltamo.fi.

Takaisin uutisiin