Paltamoon tunnustusta Kainuun Urheilugaalassa

Paltamoon tunnustusta Kainuun Urheilugaalassa

Paltamoon tunnustusta Kainuun Urheilugaalassa

Perjantaina 19.1. juhlistettiin kainuulaista liikuntaa Kainuun Urheilugaalassa, jossa Paltamon osalta palkittiin paljon erinomaista palautetta vastaanottaneet Sykettä sydämeen -hanke ja hankekoordinaattori Amina Miloudi sekä lisäksi Liikkuvakoulu -palkinnon saanut Kontiomäessä aktiivisesti toimiva Jormuan Tarmokkaat Urheilijat, Pasi ja Miikka Kortelainen!

Perusteluina jaetulle Paltamon vuoden liikuntateko 2023 -tunnustukselle olivat muun muassa hankkeen monipuolinen liikuntatarjonta eri ikäryhmät huomioiden sekä Amina Miloudin positiivinen ja osallistujia kannustava asenne.

Vuonna 2022 käynnistynyt Sykettä sydämeen -hanke on saanut rahoitusta Pohjois-Suomen aluehallintovirastolta. Sen tavoitteena on lisätä liikunnallista elämäntapaa ja hyvinvointia matalan kynnyksen toiminnalla kuten erilaisilla tapahtumilla, kursseilla ja luennoilla. Toimintaa toteutetaan aina mahdollisuuksien mukaan myös yhteistyökumppaneiden kanssa.

Liikkuvakoulu -palkinnon perusteluina olivat mm. yhteistyö harrastamisen Suomen mallissa Paltamossa useamman vuoden ajalta ja koululaisten liikuttaminen.

Jormuan Tarmokkaat Urheilijat on järjestänyt tänä vuonna harrastamisen Suomen mallissa kokkikerhoa ja sporttikerhoa. He ovat pitäneet aikaisempina vuosina jousiammuntaa ja sporttikerhoa. Lisäksi viime keväänä talvilomalla he vastasivat kunnan HOPPY -hankkeen avulla toteutetusta sporttileiristä yhteistyössä Paltamon Urheilijoiden kanssa. Leiriin sisältyi uintia, ulkoilua ja erilaisia liikunnallisia tuokioita, joten he ovat mukautuneet moniin lasten ja nuorten toiveisiin ja edistäneet erityisesti Kontiomäkeläisten alakouluikäisten hyvinvointia.

Suuret onnittelut molemmille palkituille!

Kuvassa: palkitut keskellä vas. Pasi Kortelainen oik. Amina Miloudi ja ja palkintojen jakajat reunoilla vas. Jenna Härkönen ja oik. Erkki Kemppainen. 

Takaisin uutisiin