Paltamon kunta on jakanut vuoden 2020 kulttuuri- ja liikuntastipendit kolmelle paltamolaiselle

Paltamon kunta on jakanut vuoden 2020 kulttuuri- ja liikuntastipendit kolmelle paltamolaiselle

Paltamon kunnan kulttuuri- ja liikuntastipendeillä palkitaan vuosittain ensisijaisesti valtakunnallisesti menestyneitä paltamolaisia urheilijoita, vuoden liikuttajia/liikkujia ja kulttuurihenkilöitä. Palkitsemisessa huomioidaan erityisesti nuoret.

Vuoden 2020 urheilijastipendin saa Aapo Holappa vuoden 2020 urheilusaavutusten johdosta. Aapo Holappa on heittänyt 9-vuotiaiden sarjassa SM-ennätyksen kiekonheitossa.

Vuoden 2020 liikuttajastipendin saa Jukka Juutinen, joka liikuttaa paltamolaisia lapsia ja nuoria erilaisissa Paltamon Urheilijat ry:n liikuntakerhoissa. Juutinen tarjoaa toiminnassaan ammattitaitoista valmennusta sekä yleisurheilussa että hiihdossa kuin myös oheisharjoittelussa.

Vuoden 2020 kulttuuristipendin saa Liisa Kurkinen, joka on väitellyt tohtoriksi aiheesta kyläkaupat ja kirjoittanut kirjan juustoleivästä.

Jokaisen stipendin suuruus on 300 euroa.

Kuntalaiset tekivät esityksiä stipendin saajiksi 16.11. mennessä ja kunnanhallitus päätti stipendien saajista 23.11. Stipendit luovutti pienimuotoisessa tilaisuudessa kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Korvajärvi.

Paltamon kunta onnittelee sydämellisesti stipendin saajia!

 

Lisätietoja
Tuula Korvajärvi
kunnanhallituksen puheenjohtaja
050 357 6501

 

 

Takaisin uutisiin