Paltamon kunta hakee Investoi Paltamoon -hankkeelle projektipäällikköä ajalle 3.5.2021 - 31.12.2022

Paltamon kunta hakee Investoi Paltamoon -hankkeelle projektipäällikköä ajalle 3.5.2021 - 31.12.2022

Paltamon kunta hakee Investoi Paltamoon -hankkeelle projektipäällikköä ajalle 3.5.2021 - 31.12.2022

Paltamoon suunnitteilla olevan biotuotetehtaan myötä Paltamon yritystoimintaympäristö on suuren murroksen edessä. Kunnan väkimäärän odotetaan nousevan jo rakentamisen aikana huomattavasti ja kymmenet ja jopa sadat yritykset hakevat kasvua biotuotetehdashankkeesta. Investoi Paltamoon -hankkeella edesautetaan paikallisten, alueellisten, valtakunnallisten ja myös kansainvälisten yritysten investointien toteutumista Paltamoon.

Paltamon kunta hakee Investoi Paltamoon -hankkeelle projektipäällikköä ajalle 3.5.2021 - 31.12.2022. Projektipäällikkö vastaa hankkeen hallinnoinnista ja toteutuksesta hankesuunnitelman mukaisesti. Tehtävänkuva sisältää yritysyhteistyötä, laajaa verkostotyötä, tilaisuuksien/työryhmien organisoimista, viestintää, invest-in -imateriaalien suunnittelua ja hankintaa, verkkosivustojen ylläpitoa sekä hankehallinnollisia tehtäviä ja liikkumista alueella (oman auton käyttö).

Hakijoilta edellytetään vähintään alempaa korkeakoulututkintoa / ammattikorkeakoulututkintoa, kokemusta yritysyhteistyöstä, hankeosaamista sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi tehtävässä katsotaan eduksi kokemus alueellisesta verkostoyhteistyöstä, suurhankeosaaminen sekä alueen tuntemus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kolme (3) kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan

Hakuaika päättyy 12.3.2021.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Kerromme projektipäällikön tehtävästä 2.3.2021 klo 14 TE-live-lähetyksessä, jota pääset seuraamaan tästä: https://te-live.fi/live/kainuu. Lähetyksen aikana voit kysyä chatissa lisää tähän työpaikkaan tai työtehtäviin liittyen. Lähetys on seurattavissa myös RekryKainuuLiven Facebookista tai Youtube -kanavalta. Lähetyksestä jää myös tallenne edellä mainituille sivustoille, jota voi katsella milloin vain.

Lisätietoja:
Salla Korhonen, kehitysjohtaja, 044 2885 660

Takaisin uutisiin