Paltamon kunnassa aloitti uusi viestintäsuunnittelija

Paltamon kunnassa aloitti uusi viestintäsuunnittelija

Paltamon kunnassa aloitti uusi viestintäsuunnittelija

Kuvassa Laura Hiltunen Eino Leino -erikoisristeilyllä, jossa hän vastasi tapahtuman somepäivityksistä kunnan kanaviin.

Paltamon kunnan uutena viestintäsuunnittelijana on 26. kesäkuuta aloittanut Laura Hiltunen. Häntä ennen kunnassa työskenteli samassa tehtävässä Minna Härkönen.

Jatkossa kunnan viestintään, tapahtumatuotantoon tai kulttuuriin liittyvissä asioissa voi kääntyä Hiltusen puoleen. Hänen yhteystietonsa löytyvät Paltamon kunnan palvelusivustolta.

Aikaisemmin Hiltunen on työskennellyt toimittajana muun muassa Kainuun Sanomissa ja Kaleva Median paikallislehdissä. Hän on opiskellut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopistossa pääaineenaan journalistiikka.

Hiltunen on innoissaan uudesta tehtävästään, jossa hän pääsee hyödyntämään jo opittuja viestinnällisiä taitoja ja oppimaan uutta kulttuurista ja tapahtumatuotannosta.

– Toimittajan taustasta on hyötyä muun muassa Paltamon kunnan Kuntatiedotteiden tekemisessä ja muissa sisällöntuotannon osaamista vaativissa tehtävissä. Kulttuuriasiat ja tapahtumatuotanto tulevat minulle uusina asioina, mutta niihin liittyvien asioiden opettelu on jo täydessä vauhdissa, Hiltunen kertoo.

Konkreettista kokemusta tapahtumatuotannosta Hiltunen on jo saanut heinäkuun aikana pidetyistä Lasten kesätapahtumasta, kesäasukastapaamisesta sekä Eino Leinon päivän yhteislaulutilaisuudesta ja Eino Leino -erikoisristeilyltä.

Vapaa-ajallaan Hiltunen tykkää kalastella ja ylipäänsä liikkua luonnossa. Lisäksi hän aloitti viime syksynä videoharrastuksen perustamalla oman Youtube-kanavan.

Viestintäsuunnittelijan tavoittaa sähköpostitse laura.hiltunen@paltamo.fi ja puhelimitse 044 7500 998.

Takaisin uutisiin