Paltamon kunnanhallituksen päätöstiedote 26.6.2023

Paltamon kunnanhallituksen päätöstiedote 26.6.2023

Kunnanhallitus päätti vuoden 2024 presidentinvaalissa sekä europarlamenttivaaleissa Paltamon kunnan yleiset ennakkoäänestyspaikat ja ajat. Kunnanhallitus päätti, että vaalipäivän äänestyspaikat ovat Paltamon kunnantalo osoitteessa Salmelankuja 1 ja Kontiomäen monitoimitalo osoitteessa Pihlajatie 5.

Kunnanhallitus päätti lähettää valtuustoaloitteen lasten ja nuorten rahaston varojen suuntaamiseksi vähävaraisten perheiden harrastuskustannuksiin, sivistyspalveluihin valmisteltavaksi.

Kunnanhallitus merkitsi saapuneen kuntalaisaloitteen muraalista Korpitien monitoimitalon ulkoseinään tiedoksi. Aloite ohjattiin valmisteltavaksi teknisiin palveluihin.

Kunnanhallitus hyväksyi maaseutuhallinnon yhteistoimintasopimuksen. Sopimus tulee voimaan kaikkien kuntien hyväksyttyä sen ja sopimuksen mukaista kustannustenjakoperustetta noudatetaan vuoden 2024 alusta lähtien.

Kunnanhallitus hyväksyi Paltamon kunnan opiskeluhuoltosuunnitelman, joka astuu voimaan 1.8.2023.

Kunnanhallitus hyväksyi Paltamon kansalaisopiston opinto-ohjelman lukuvuodelle 2023 - 2024.

Kunnanhallitus päätti, että varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain muutokset otetaan käyttöön varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja määriteltäessä 1.8.2023 alkaen. Paltamossa on edelleen paltamolaisille perheille maksuton varhaiskasvatus. Kunnanhallitus hyväksyi varhaiskasvatuksen palveluiden myyntihinnat muille kunnille 1.8.2023 alkaen.

Kunnanhallitus hyväksyi etäluettavien vesimittareiden hankinta- ja asennustyön tekijäksi VMH Kalibro Oy:n.

Linkki esityslistaan / pöytäkirjaan

Lisätietoja
Pasi Ahoniemi
kunnanjohtaja
044750 0001
pasi.ahoniemi@paltamo.fi

Takaisin uutisiin