Paltamon kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuus ajalle 25.7.2022-9.6.2023.

Paltamon kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuus ajalle 25.7.2022-9.6.2023.

Haemme joustavaa ja ennakkoluulotonta varhaiskasvatuksen ammattilaista erityisopettajan sijaisuuteen.

Edellytämme hyviä tiimityötaitoja, sensitiivistä ja läsnäolevaa työotetta ja halua kehittyä työssä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Toivomme, että näet lapsissa olevat vahvuudet ja oman roolisi lasten hyvinvoinnin edistäjänä.

Työnantajana Paltamon kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut.
Paltamossa varhaiskasvatus on maksutonta ja strategiamme ponnistaa sujuvasta arjesta, jossa lapsiperhepalvelut ovat keskiössä. Paltamolainen varhaiskasvatus on saanut arvoistaan huomiota myös mediassa.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) työskentelee kiertävänä ja toimii lasten ja lapsiryhmien henkilöstön tukena. Työhön sisältyy henkilökunnan konsultointia ja työskentelyä huoltajien sekä yhteistyötahojen kanssa. Työssäsi pystyt vaikuttamaan omiin aikatauluihin ja suunnittelemaan omaa työtäsi.

Tehtävässä sovelletaan viiden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksenlain (540/2018) 30 §:n mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.
Hakijoina otamme huomioon kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös varhaiserityiskasvatuksen tehtävistä kiinnostuneet varhaiskasvatuksen opettajat.

Työaika on 38,15 h/viikko.

Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 12.00

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Työ alkaa 25.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut ovat viikolla 26 ja 27

Haastattelussa esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.

Lisätietoja: Päiväkodin johtaja Anna Sivonen, anna.sivonen@paltamo.fi p. 040 750 5607

Takaisin uutisiin