Paltamon kansalaisopiston kursseille yli 900 ilmoittautunutta

Paltamon kansalaisopiston kursseille yli 900 ilmoittautunutta

Paltamon kansalaisopiston kausi on alkanut 6.9. vilkkaana. Kurssi-ilmoittautumisia on heti kauden alussa tehty 908. Netto-opiskelijamäärä on tällä hetkellä 440 opiskelijaa.

Opetusohjelmassa on luennot mukaan lukien 127 kurssia, ja tuntiopettajia on palkattu 44, joista osa opettaa koko kauden, osalla työsuhde kestää viikonloppukurssin verran.

Syksyn suosikeiksi kursseista nousivat tänä syksynä Karaoke Vaarantalo, Klassinen kuoro, Islantilaiset neuleet ja suomalaiset villasukat sekä Kehärumpukurssi. Liikuntakurssien kestosuosikit Jooga ja FasciaMethod täyttyivät nopeasti, ja osa halukkaista jäi odottamaan paikkaa varasijalle.  Myös allasjumpat täyttyivät muutamassa minuutissa.

Viikoittain kokoontuvilla kursseilla on jonkin verran vapaita paikkoja. Mukaan harrastamaan ehtii vielä hyvin. Vapaita paikkoja kannattaa kysyä suoraan kansalaisopiston toimistosta p. 044 288 5623.

Ohjelma löytyy osoitteesta www.opistopalvelut.fi/paltamo. Loppuvuoden ja kevään viikonloppukursseille on ilmoittautumislinkit auki, samoin keväällä alkaviin liikuntaryhmiin.

Syksyn ohjelmassa on viisi mielenkiintoista Ikis-luentoa. Nämä Ikiksen eli Ikääntyvien yliopiston luennot ovat maksuttomia ja ne järjestetään verkkoluentoina. Ristijärvellä voi luennot katsella kirjastossa, jos koronatilanne sallii kokoontumisen. Ilmoittaudu netin kautta tai pyydä luentolinkki toimistosta. Ensimmäinen, hyvinkin ajankohtainen Ikis-luento on Hanna Nohynekin ”Rokotusten mahdollisuudet ja uhat” keskiviikkona 15.9. klo 14–16.

Tavataan kursseilla!

 

Lisätietoja
Helena Hynynen
kansalaisopiston rehtori, sivistysjohtaja
044 288 5400
helena.hynynen@paltamo.fi


 

Takaisin uutisiin