Paltamon Huvittelu- ja hyvinvointimessut esittelee paikallisia ja alueellisia toimijoita hyvinvoinnin edistämiseksi

Paltamon Huvittelu- ja hyvinvointimessut esittelee paikallisia ja alueellisia toimijoita hyvinvoinnin edistämiseksi

Paltamon Huvittelu- ja hyvinvointimessut esittelee paikallisia ja alueellisia toimijoita hyvinvoinnin edistämiseksi

Paltamon kunta järjestää yhdessä paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa Huvittelu- ja hyvinvointimessut torstaina 31.8 klo 16-19.30. Tarkoituksena on nostaa toiminnallisesti esiin paikallisia ja alueellisia mukaansatempaavia toimintamahdollisuuksia sekä hyvinvoinnin teemoja.

Tapahtumaan on ilmoittautunut reilut kaksikymmentä esittelijää kamerakerhosta melontaan ja koruista pomppulinnaan.

Mukana ovat 4H, Partiolippukunta Vaarojen Vaeltajat ry, MLL Paltamo, Suomen Punainen Risti Oulun piiri, Kajaanin Junnu Hokki, Paltamon sydänkerho, Paltamon Golf ry, Eläkeliiton Paltamon yhdistys ry, Kainuun Opisto, Designeewan korut, Kajaanin Haka, Kainuun hyvinvointialue HELLÄ-hanke, Etsivä nuorisotyö, Kajaani Dance, Paltamon kansalaisopisto, Oulujärven melojat ry, Paltamon nuorisotyö ja koulunuorisotyöntekijä, Kotomo, Kontion Kamerat ry, Paltamon ukrainalaisia, Ulkoiluvaatetus, koru ja mauste-edustaja Tarja Elfvengren, Kainuun Liikunta ry Digisti Sporttia -hanke, Jormuan Tarmokkaat Urheilijat ry, Oriflame edustaja Anja Pääkkönen, Somaosa ja Ti-Pi laukkuedustaja Tanja Karppinen. 

Messut järjestetään Korpitien monitoimikeskuksen liikuntasalissa ja piha-alueella, osoitteessa Lampitie 2.

–Messuilla esitellään hyvinvointitoimintaa monipuolisesti. Huvittelemaan taas pääsee kaikille avoimessa Taikuri Salomaan taikaesityksessä kello 17 ja ilmapallokoulussa kello 17.45, toteavat järjestelyistä vastaavat Amina Miloudi ja Jenna Härkönen.

–Tarjolla on SPR:n soppatykistä tapahtuman aikana purtavaa noin 120 henkilölle. Tämän yleisen taloustilanteen tiimoilta on hienoa, että olemme saaneet mukaan vapaaehtoisia, jotka tarjoavat maksutonta syötävää. Kyseessä on SPR:n Oulun piirin Ruokaa ja osallisuutta -hanke. Päivittäinen ruoka on yksi tärkeä osa hyvinvointia, ja sen äärelle on hyvä pysähtyä – se lisää myös yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Herkuttelemaan pääsee taas Partion pisteellä, josta on mahdollista ostaa lettuja ja kahvia.

Paltamossa ja Kainuussa on tarjolla monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia niin kulttuurin kuin liikunnan alalla, Miloudi ja Härkönen toteavat.

–Toivomme runsasta osallistumista ja tutustumista siihen kaikkeen, mitä Paltamossa ja Kainuussa voi tehdä. Yleisö voi osallistua toimijoiden tarjontaan esittelypisteillä. Messuille voi tulla kuka vaan, ja taitaapa paikalla olla myös pomppulinna.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Mahdollisiin myytäviin tuotteisiin kannattaa varata käteistä.


Lisätietoja

Jenna Härkönen
hyvinvointiaktivaattori
040 623 7272
jenna.harkonen@paltamo.fi

Amina Milousi
hankekoordinaattori
040 637 7227
amina.miloudi@paltamo.fi

Takaisin uutisiin