Paltamon harrastus- ja hyvinvointimessut 24.9. esittelee hyvinvoinnin teemoja

Paltamon harrastus- ja hyvinvointimessut 24.9. esittelee hyvinvoinnin teemoja

Paltamon harrastus- ja hyvinvointimessut 24.9. esittelee hyvinvoinnin teemoja

Paltamon kunta järjestää yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa harrastus- ja hyvinvointimessut lauantaina 24.9.2022 klo 10-14 Korpitien monitoimikeskuksen liikuntasalissa ja piha-alueella, Lampitie 2.

Ohjelmassa:
klo 10.15 Kehonhuoltojumppa (30 min)
klo 11.00 Psykologin luento (45 min)
klo 12.00 Jooga (45 min)
klo 12.00 Tunnemusiikkituokio (20 min)
klo 13.00 Fysioterapeutin luento (45 min)

Tarkoituksena on nostaa toiminnallisesti esiin paikallisia harrastus- ja toimintamahdollisuuksia sekä hyvinvoinnin teemoja. Tapahtumaa koordinoi Paltamon kunta ja Sykettä sydämeen -hanke. Messut järjestetään Paltamossa nyt toisen kerran. 

Esittelijöitä messuille on tulossa liki kaksikymmentä kamerakerhosta melontaan ja kalastuksesta luontoliikuntaan. Mukana ovat Kontion Kamerat, Paltamon Eläkeläiset ry, Kotomo, Oulujärven melojat, Kansalaisopisto, Eläkeliiton Paltamon yhdistys, Paltamon kalaveden osuuskunta, Partiolippukunta Vaarojen Vaeltajat, Paltamon Golf, Hieronta MaiKo, Kainuun sydänyhdistys/Paltamon sydänkerho, Paltamon 4H, Paltamon nuorisotyö ja koulutsemppari, MLL Paltamon yhdistys, Kainuun Opisto, Kiehimänsuun kyläseura, HomCare-edustaja Liisa Komulainen, Paltamon hieronta- ja hyvinvointipalvelut ja Paltamon Urheilijat.

-Messuilla esitellään hyvinvointitoimintaa monipuolisesti. Teema näkyy mm. liikuntatuokioissa sekä psykologin ja fysioterapeutin luennoilla, joita kannattaa tulla kuuntelemaan, toteavat järjestelyistä vastaavat Amina Miloudi ja Jenna Härkönen.

-Paltamossa on tarjolla monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia niin kulttuurin kuin liikunnan alalla.

-Toivomme runsasta osallistumista ja tutustumista siihen kaikkeen, mitä Paltamossa voi harrastaa. Yleisö voi tutustua harrastuksiin ja toimijoiden tarjontaan esittelypisteillä ja osallistumalla liikunnallisiin tuokioihin sekä luennoille, joihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kokeilemaan ja kuuntelemaan voi tulla kuka vaan. Myös nuorisotila Koppa on auki messujen ajan ja taitaapa paikalla olla myös pomppulinna.

Myynnissä mm. hattaraa ja popcornia. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja
Jenna Härkönen
hyvinvointiaktivaattori
040 623 7272
jenna.harkonen@paltamo.fi

Amina Miloudi
hankekoordinaattori
040 637 7227
amina.miloudi@paltamo.fi 
 

Takaisin uutisiin