Paltamon ensimmäiset harrastusmessut esittelee toiminnan runsautta

Paltamon ensimmäiset harrastusmessut esittelee toiminnan runsautta

Paltamon harrastusmessut lauantaina 30.10. ovat laatuaan ensimmäiset. Messujen tarkoituksena on nostaa toiminnallisesti esiin paikallisia harrastus- ja toimintamahdollisuuksia.

Paltamon kunnan ja Lähiliikkuja 2 -hankkeen koordinoimaan tapahtumaan on tulossa liki kaksikymmentä esittelijää kamerakerhosta melontaan ja kalastuksesta luontoliikuntaan. Mukana ovat Eläkeliitto Paltamon yhdistys, Elävä ekomuseo, Hukkalan Erä, Kainuun sydänyhdistys/Paltamon sydänkerho, Kontion Kamerat, Kotomo, Musiikkiteatteri Kaparee, Oulujärven Melojat, Paltamo Golf, Paltamon 4H, Paltamon kalaveden osuuskunta, Paltamon kansalaisopisto, Paltamon harrastajateatteri, Paltamon Martat, Paltamon riistanhoitoyhdistys, Paltamon seurakunta, Paltamon Urheilijat ja Vaarojen Vaeltajat.

Harrastusmessut järjestetään Korpitien monitoimikeskuksen liikuntasalissa ja piha-alueella, osoitteessa Lampitie 2. Myynnissä mm. makkaraa, lettuja ja hattaraa.

-Paltamossa on tarjolla yllättävän monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia niin kulttuurin kuin liikunnan alalla, toteavat järjestelyistä vastaavat Laura Poikonen ja Jenna Härkönen.

-Toivomme runsasta osallistumista ja tutustumista siihen paljoon, mitä Paltamossa voi harrastaa. Yleisö voi tutustua harrastuksiin tutustumalla toimijoiden tarjontaan esittelypisteillä.

 
Lisätietoja

Laura Poikonen
Lähiliikkuja2-hanke
044 750 0989
laura.poikonen@paltamo.fi

Jenna Härkönen
hyvinvointiaktivaattori
040 623 7272
jenna.harkonen@paltamo.fi

Takaisin uutisiin