Oulujärven Melojat juhlivat kymmentä aktiivista melontavuotta näyttelyllä

Oulujärven Melojat juhlivat kymmentä aktiivista melontavuotta näyttelyllä

Oulujärven Melojat aloitti aktiivisen melontatoiminnan Oulujärvellä vuonna 2010. Kymmenen vuotta on kulunut nopeasti ja kajakkimelonnasta on tullut yleinen harrastus Oulujärvellä. Seurassa on jäseniä jo yli kahdeksankymmentä ja melontaa on tehty tutuksi tuhansille. Vaalassa alkanut hanketoiminta on laajentunut kaikkiin Oulujärven rantakuntiin ja melontakeskukset löytyvät Vaalasta, Kajaanista ja Paltamosta. Oulujärven Melojat on todistanut, että melonta on mahdollista myös Oulujärvellä. Toiminta on laajentunut myös Nuasjärven puolelle.

Oulujärven Melojat ry viettää juhlavuottaan näyttelyllä, joka on avoinna Paltamon pääkirjastossa 3.8. - 30.8. aukioloaikoina.

- Olemme viettäneet lukemattomia upeita hetkiä nauttien Oulujärven luonnosta ja melontakavereiden hyvästä seurasta. Oulujärven retkeilyalueen saaret ovat tulleet tutuiksi. Oulujärvi ei ole niitä helpoimpia melontajärviä, koska aavat järvenselät ovat vaativia ylitettäviä. Sääolosuhteet on aina otettava huomioon. Oulujärven Melojat kouluttaa ja opastaa melojia, kertoo Sinikka Rantalankila, jonka maalaamia tauluja näyttelyssä on esillä.

Näyttelyn valokuvat ovat  Pirkko Pikkaraisen ja Matti Koistisen. 

Lisätietoja oulujarvenmelojat.com ja Facebook-sivultamme Oulujärven Melojat ja tauluista Sinikka Rantalankila 040-5058100

Takaisin uutisiin