Nuoret paltamolaiset tuovat kunnan kesään virkistävän tuulahduksen

Nuoret paltamolaiset tuovat kunnan kesään virkistävän tuulahduksen

Paltamon kunnan kesätyöpaikkojen haku on avoinna koko maaliskuun ajan. Kunta tarjoaa kesätyöpaikkoja paltamolaisille nuorille 6.6. – 5.8.

Kesätyöpaikkaa voi hakea nuorisotyössä, pääkirjastossa, päiväkodeissa, kulttuuri- ja tapahtumatuotannossa ja teknisissä palveluissa.

Kesätyöllistyminen on mahdollista kunnan kautta myös yhdistyksiin.  Tämä tarkoittaa sitä, että kunnan palkkaama kesätyöntekijänuori voidaan ohjata työskentelemään paltamolaisessa yhdistyksessä. Tänä vuonna mukana ovat Meteli Seis ry ja Paltamo-Seura ry.  

-Viime kesästä kehkeytyi kesätöiden kannalta erinomainen. Kunnan palveluissa työskenteli yli 30 nuorta ja yrityksissä kesätyösetelillä 25 nuorta, iloitsee kehitysjohtaja Salla Korhonen.

-Kesätyöhön voi tulla valituksi peruskoulun keväällä 2022 päättävä tai sitä vanhempi paltamolainen koululainen tai opiskelija, joka on opiskellut lukuvuoden 2021 - 2022 päätoimisesti, hän kertoo.

Kunkin työjakson pituus on kaksi viikkoa, josta palkka on 330 euroa sekä lomakorvaus. Työpäivän pituus on 6 tuntia, ja viikkotyöaika työaika 30 tuntia.

Kesätyöpaikkojen haku päättyy 31.3.2022. Hakulomake löytyy kunnan palvelusivustolta www.paltamo.fi/tyo-ja-elinkeinot/kesatyopaikat

Lisätietoja
Salla Korhonen
kehitysjohtaja
044 288 5660
salla.korhonen@paltamo.fi

 

 

 

Takaisin uutisiin