Muutamia paikkoja vapaana brändityöpajoissa! Ilmoittautuminen päättyy tänään 19.10.

Muutamia paikkoja vapaana brändityöpajoissa! Ilmoittautuminen päättyy tänään 19.10.

Paltamon kunta toteuttaa syksyn aikana kyselyjä ja työpajoja, joissa tutkitaan Paltamon olemusta, paltamolaisuutta, Paltamon vahvuuksia ja tulevaisuutta. Samalla kerätään aineistoa tulevaa vuoden 2021 brändiuudistusta varten.

Osallistu mieluiseesi työpajaan!

Kunta järjestää kolme erilaista ja toisistaan erillistä työpajaa, joihin voi osallistua oman mieltymyksen mukaan joko yhteen tai useampaan. Ennakkoilmoittautumista vaaditaan, jotta työpajat voidaan järjestää koronaturvallisesti riittävän pienissä ryhmissä.

Ennakkoilmoittautuminen on ma 19.10. mennessä sähköpostiosoitteeseen minna.m.harkonen@paltamo.fi. Paikkoja on rajallisesti. Työpajat ovat maksuttomia, eikä ennakkotietoja tai -taitoja tarvita. Innostus ja kiinnostus riittävät!

Suosittelemme työpajoissa suojamaskien käyttöä ja hyvää käsihygieniaa. Käsidesiä ja suojamaskeja on saatavilla. Työpajoihin voi osallistua vain terveenä.

Muutokset ovat mahdollisia.

 

Luovan liikkeen ja kirjoittamisen työpaja

ke 28.10. klo 17.30–19 Paltalinna, Vaarankyläntie 2
ohjaaja Satu Rinnetmäki

Työpajassa pohditaan paltamolaisuudesta esiin nousevia mieli- ja muistikuvia kirjoittamisen ja luovan liikkumisen keinoin.

Millaisia sanoja ja mielikuvia paltamolaisuus sinussa herättää? Voisimmeko kirjoittamisen ja liikkeen kautta sukeltaa syvemmälle paltamolaiseen identiteettiin? Millaista paltamolaisuus voisi olla tanssina? Mitä jos liike kertookin enemmän kuin tuhat sanaa? Työpaja ei vaadi aiempaa liikunta- eikä tanssitaustaa.

Tervetuloa tutkimaan rennon keveässä ilmapiirissä, mitä kehosi kertoo sinulle ja meille paltamolaisuudesta!

Satu Rinnetmäki on kajaanilaistunut freelance tanssitaiteilija, sertifioitu TRE-ohjaaja sekä tanssi-liiketerapiamenetelmien opiskelija. Hän työskentelee ohjaaja Eino Saaren kanssa kainuulaisissa peruskouluissa alakouluikäisten yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden kokemusten parissa. Lisäksi hän toimii Routa Companyssa työpajaohjaajana. Sadun mielestä kaikkea maailmassa tapahtuvaa voi halutessaan tutkia ja seurata tanssina ja tanssin keinoin.

 

Kuvataidetyöpaja: Minun Paltamoni 2050

tiistaina 3.11. klo 17.30-19 kunnanviraston valtuustosali, Vaarankyläntie 7
Ohjaaja Piia Sumupuu

Vapautetaan sisäiset taiteilijamme luomaan visuaalista tarinaa Paltamon olemuksesta.

Minkäänlaista taiteellista osaamista ei tarvita! Emme suorita vaan annamme alitajunnan maalata. Eväiksi riittää uteliaisuus ja into. Maalataan yhdessä tulevaisuutta!

Piia Sumupuu on koulutukseltaan yhteisöpedagogi (AMK), ekspressiivisen taideilmaisun ohjaaja, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti ja mindfulness-ohjaaja.

 

Keskustelutyöpaja: Mitä, miksi ja kenelle?

ke 11.11. klo 17.30-19, valtuustosali, Vaarankyläntie 7
Ohjaaja Saara Rimpiläinen

Työpajassa tutustutaan käytännön esimerkkien avulla siihen, mistä brändissä on kysymys, miksi, miten ja kenelle brändiuudistusta tehdään ja mikä merkitys brändityöllä on kunnalle.

Työpajassa keskustellaan ja kerätään yhdessä ajatuksia ja aineksia Paltamon identiteetistä, vahvuuksista ja tulevaisuudennäkymistä tulevaa brändityötä varten.  

Saara Rimpiläinen työskentelee Account Directorina Avidlyssä.

 

Löydä itsellesi mieluisin tapa tulla osaksi kunnan alustavaa brändityötä. Olet lämpimästi tervetullut!

 

Lisätietoja
Minna Härkönen
viestintäsuunnittelija
p. 044 750 0998

Takaisin uutisiin