Kuntalaisten kanssa kohti uutta brändiä

Kuntalaisten kanssa kohti uutta brändiä

Kuntalaisten kanssa kohti uutta brändiä

Paltamon kunta aloittaa tänä syksynä uuden kuntabrändin suunnittelun yhdessä kuntalaisten kanssa. Paltamon olemusta, identiteettiä ja sekä paltamolaisuutta tutkimaan kutsutaan kuntalaisia jo ennen varsinaista brändiuudistustyötä, joka on tarkoitus toteuttaa vuoden 2021 aikana. Mukaan kutsutaan kuntalaisten lisäksi luottamushenkilöitä, yrittäjiä, kesäasukkaita, naapurikuntalaisia ja kunnan työntekijöitä.

Paltamon kunta on paljossa uuden äärellä ja lähivuosien kehittämishaasteet kutsuvat. Muutokset toimintaympäristössä vaativat muokkaamaan kunnan brändiä vastaamaan haasteisiin ja luomalla yhdessä uutta aidoista aineksista pääsemme itse tekijöiksi tähän muutokseen.

Kunnan vireä maine rakentuu hitaasti arkisesta työstä, teoista ja vuorovaikutuksesta. Kuntastrategia tavoittelee elinvoiman sekä veto- ja pitovoiman vahvistamista. Näitä brändityöllä halutaan vahvistaa.

Kyselyjen ja kohtaamisten kautta saadaan hyvää rakennusainesta uutta brändiä varten. Syksyn aikana kyselyitä toteutetaan kunnan sosiaalisen median kanavissa ja palvelusivustolla. Lisäksi loka-marraskuussa järjestetään työpajoja erilaisine lähestymistapoineen, kuten sanallistamisen, kuvataiteen ja tanssin keinoin. 

Tiedotamme lähiaikoina kysely- ja työpaja-aikatauluista tarkemmin viestintäkanavissamme www.paltamo.fi, Facebook Paltamon kunta ja Instagram Jättiläisten Paltamo. Pysy kuulolla ja ole tervetullut osallistumaan!

 

Lisätietoja
Salla Korhonen
kehitysjohtaja
044 288 5660

Takaisin uutisiin