Korpitien monitoimirakennuksen työmaa etenee suunnitellusti

Korpitien monitoimirakennuksen työmaa etenee suunnitellusti

Työnteko Korpitien monitoimirakennuksen työmaalla ei ole hiljennyt koronavirusepidemian vuoksi, mutta se on vaikuttanut työmaajärjestelyihin. Tavaraa on tilattu työmaalle ennakkoon eikä tavarantuonnin yhteydessä olla ulkopuolisten kanssa kontaktissa. Rakennustyömaalla noudatetaan tarkasti viranomaisten ohjeita sosiaalisia kontakteja välttäen ja hajautetusti työskennellen.

Rakennustyömaan ensimmäinen sääsuoja on saatu paikoilleen esikoulun nurkalla. Lähiviikkoina eristetään seiniä, tehdään muurausvalmisteluja ja esikoulusiiven katto, mistä siirrytään vesikattotöihin. Muuraustyöt alkavat toukokuussa.

Toukokuussa toteutetaan vanhemman ja uudemman koulun yhdistyksen valmisteluja, nykyisen yhdyskäytävän purku ja maatyöt. Rakenteilla on purettavan ja jäävän koulun kulkujärjestelyt. 

Kesäkuussa jatkuvat rakennuksen kattotyöt, sääsuojaukset ja vesikattotyöt sekä rungon eristys kirjaston puoleisessa osassa. Pihamuutos nykyisellä opettajien parkkipaikalla ja leikkivälinealueella on vuorossa kesäkuussa koulujen päätyttyä.

Lisätietoja
Toimi Väätti 
vastaava työmaajohtaja
p. 044 5974 804

 

Takaisin uutisiin