Korpitien koululle päätoimiseksi tuntiopettajaksi (tekninen työ ja kuvaamataito)

Korpitien koululle päätoimiseksi tuntiopettajaksi (tekninen työ ja kuvaamataito)

Korpitien koululle päätoimiseksi tuntiopettajaksi (tekninen työ ja kuvaamataito)

Haemme Korpitien koululle päätoimista tuntiopettajaa, opetettavat aineet tekninen työ ja kuvaamataito. Teknisen työn tunnit ovat ala- ja yläkoulun opetusryhmille. Tehtävään kuuluu kuvaamataidon tunteja yläkoulussa sekä Paltamon lukiossa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme kokemusta käsitöiden ja kuvaamataidon opettamisesta. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä.

Työ alkaa 1.8.2023

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta 2.5. 2023 klo 12.00 mennessä.

Haastattelut järjestetään viikolla 18.

LIsätietoja
Korpitien koulun ja Paltamon lukion vt. rehtori
Eija Kurkinen-Kauppila
044 288 5426
eija.kurkinen-kauppila(at)paltamo.fi

Takaisin uutisiin