Korpitien koululle haetaan kotitalouden ja terveystiedon lehtoria

Korpitien koululle haetaan kotitalouden ja terveystiedon lehtoria

Korpitien koululle haetaan kotitalouden ja terveystiedon lehtoria

Haemme päätoimista tuntiopettajaa kotitalouden ja terveystiedon toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2024 alkaen.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista ja kokemusta kotitalouden opettajan työstä. Toivomme sinulta kiinnostusta yhteisopettajuuteen ja luokanvalvojana toimimiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittämismyönteisessä työyhteisössä mielenkiintoisessa työtehtävässä. Pääset suunnittelemaan kanssamme uusia toimintatapoja vanhojen hyväksi havaittujen rinnalle.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta 13.5.2024 klo 12.00 mennessä. Hae TÄÄLTÄ

Haastattelut järjestetään viikoilla 20-21.

Lisätietoja:

https://www.paltamo.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/korpitien-koulu.html

Korpitien koulun ja Paltamon lukion rehtori Eija Kurkinen-Kauppila
p. 044 2885 426
eija.kurkinen-kauppila@paltamo.fi

Takaisin uutisiin