Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen hakee kiinteistösihteeriä

Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen hakee kiinteistösihteeriä

Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen hakee kiinteistösihteeriä

Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen on vuonna 1984 perustettu Paltamon kunnan 100 %:sesti omistama tytäryhtiö, joka tarjoaa vuokra-asuntoja Paltamossa ja Kontiomäellä. Yhtiössämme on 256 asuntoa. Tavoitteenamme on toimia taloudellisesti ja tehokkaasti niin, että kuntalaisten ja kuntaan muuttavien asumispalvelut ovat määrältään riittävät ja laadultaan houkuttelevat.

Yhtiön pitkäaikaisen kiinteistösihteerin jäädessä eläkkeelle haemme yhtiöön KIINTEISTÖSIHTEERIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ydintehtäviä ovat vuokranvalvonta, asuntojen- ja tilojen vuokraus, laskutus sekä muut yleiset toimistotehtävät mukaan lukien kunnan palvelupisteen asiakaspalvelutehtävät. Katsomme eduksi aikaisemman osaamisen ja kokemuksen alalta. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Tietotekninen osaaminen ja sosiaalisen median hyödyntäminen ovat sinulle tuttuja asioita.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön hirsirakenteisessa kunnantalossa. Työnantajana Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Meillä työtä tehdään turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut, kuten ePassi ja maksuton kuntosali.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaan. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävä tulisi ottaa vastaan mahdollisimman pian. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lähetä hakemus sekä ansioluettelosi 8.3.2024 klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen harri.hyyrylainen@paltamo.fi. Voit esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Harri Hyyryläinen, puh. 044 2885609 tai harri.hyyrylainen@paltamo.fi

Takaisin uutisiin