Kainuu Wind -hanke, pääurakoitsijapäivä 12.9.2023

Kainuu Wind -hanke, pääurakoitsijapäivä 12.9.2023

Kainuu Wind -hanke, pääurakoitsijapäivä 12.9.2023

Kainuu Wind -hankkeen pääurakoitsijapäivä järjestetään Kajaanissa tiistaina 12.9.2023 Kaukametsän Kongressi- ja kulttuurikeskuksen Kouta-salissa.

Sanna Schroderus Kainuun liitosta avaa päivän esittelemällä Kainuun tuulivoimamaakuntakaavan tuomia mahdollisuuksia tuulivoimarakentamiselle Kainuussa. Muutoin päivän runko on samantyyppinen kuin yritystapahtumapäivänkin eli aamupäivällä on pääurakoitsijoiden ja hankkeen muutamien yritysten puheenvuorot ja esitykset sekä iltapäivällä on pääurakoitsijoiden kahdenkeskiset tapaamiset hankkeen yritysten kanssa.

Pääurakoitsijapäivä on erinomainen tilaisuus päästä keskustelemaan suoraan tuulivoiman pääurakoitsijoiden kanssa heidän nykyisistä ja tulevista projekteistaan sekä kartoittamaan omia mahdollisuuksia päästä mukaan tarjousvaiheisiin ja itse projekteihin. Samoin pääurakoitsijoilta on mahdollisuus saada suoria kontakteja heidän tuleviin aliurakoihin.

Tilaisuuden ohjelma löytyy täältä

Tilaisuus on maksuton.

Tässä linkki Kainuu Wind -hankkeen pääurakoitsijapäivään 12.9.2023 ilmoittautumista/tarjoilujen järjestämistä varten. https://link.webropolsurveys.com/S/A7B0EABDFAC3886D

Tervetuloa!

Lisätietoja

Jouko Putkonen, projektipäällikkö
Kainuu Wind -hanke
Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy / Kajaani University of Applied Sciences
PL 52, Ketunpolku 1 (Tieto 2)
FI-87101 Kajaani
Puh. 040-6627624
jouko.putkonen@kamk.fi
www.kamk.fi

Takaisin uutisiin