Joulupostia ikäihmisille kosketti kahta sataa paltamolaista ikäihmistä

Joulupostia ikäihmisille kosketti kahta sataa paltamolaista ikäihmistä

Kaksi sataa paltamolaista ikäihmistä sai joulutervehdyksen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan kautta. Tänä vuonna kortit olivat päiväkotien lasten, eskarilaisten, nuorten, yksityisten ihmisten ja mm. Vaaran mummojen käsialaa. Kortit jaettiin ikäihmisille kotihoidon, hoitokotien ja omaishoitajien kautta.

- Lämmin kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille! Jokainen kortti on arvokas niin tekijälleen kuin saajalleen. On ilahduttavaa, miten moni piti kampanjaa tärkeänä ja osallistui, kiittää Paltamon kunnan hyvinvointiaktivaattori Jenna Härkönen.

Valtakunnallisesti kampanjasta vastasi luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot ry yhteistyökumppaneineen 8.11.–7.12.2021. Kampanja keräsi maanlaajuisesti kaikkiaan 110 000 joulukorttia.

- Lähetettyjen joulukorttien määrä ja kampanjasta saamamme palaute kertoo siitä, että ihmiset haluavat ilahduttaa tuntemattomia lähimmäisiä, kokea yhteisöllisyyttä sekä antaa ja saada joulumieltä, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

- Kampanjaan osallistuneilla paikkakunnilla on tehty hienoa työtä tämän hyvän mielen kampanjan mahdollistamiseksi. Olemme saaneet paljon iloista palautetta kampanjasta, joka on näin suuressa mittakaavassa luonut hyvää joulumieltä valtakunnallisesti, kampanjakoordinaattori Nonna Lemola-Palm Siskot ja Simot ry:stä sanoo.

Joulupostia ikäihmisille -kampanjan yhteistyökumppaneita olivat 113 paikkakunnan lisäksi Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto.

 

Lisätietoja
Paltamon kunta, hyvinvointiaktivaattori Jenna Härkönen, jenna.harkonen@paltamo.fi, 040 6237 272  
Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, 0505453145
Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Nonna Lemola-Palm nonna.lemola-palm@siskotjasimot.fi, 044 244 3267

 

 

 

 

Takaisin uutisiin