Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu paltamolaiset taas rakastettuihin korttitalkoisiin

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu paltamolaiset taas rakastettuihin korttitalkoisiin

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu paltamolaiset taas rakastettuihin korttitalkoisiin

Joulun rakastetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot ry järjestää 14.11.–5.12.2022 valtakunnallisen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan jo kymmenettä kertaa. Paltamon kunta osallistu kampanjaan, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Keräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa.

Haastamme kaikki paltamolaiset mukaan kampanjaan, jotta mahdollisimman moni ikäihminen saisi tänäkin vuonna lämpimät joulun toivotukset. Joillekin kortin saajille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi karkottamaan yksinäisyyttä.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

-Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa. Paltamolaiset ovat olleet aina mukana ilahduttavan aktiivisesti, sanoo Paltamon kunnan hyvinvointiaktivaattori Jenna Härkönen.

Voit osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.-5.12. aikana. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Keräyspiste Paltamossa: Kirjasto, Korpitie 9, kirjaston aukioloaikana

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia
Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot:
Jenna Härkönen, jenna.harkonen@paltamo.fi / 040 632 7272
Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen eero.vaisanen@siskotjasimot.fi / 0505453145
Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Sari Simonen joulupostia@siskotjasimot.fi / 041 312 1979

Takaisin uutisiin