Joulupostia ikäihmiselle -kampanja lämmittää Paltamossa liki 300 kortin saajaa

Joulupostia ikäihmiselle -kampanja lämmittää Paltamossa liki 300 kortin saajaa

Liki 300 paltamolaista ikäihmistä saa lähipäivinä joulutervehdyksen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan kautta. Kortteja askartelivat ja kirjoittivat niin yksityiset ihmiset, nuokkarilaiset, eskarilaiset, päiväkotien lapset ja mm. Vaaran Mummot ry. Kortit jaetaan lähipäivinä ikäihmisille kotihoidon, hoitokotien, omaishoitajien ja mm. Arjen apua Paltamossa -palvelun sekä Paltamon Apteekin kautta.

-Lämmin kiitos kaikille Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan osallistuneille! On ollut ilo huomata, miten moni osallistui ja miten pieni ele kortin muodossa koskettaa ja yhdistää meitä kaikkia, kiittää Paltamon kunnan hyvinvointiaktivaattori Jenna Härkönen.

-Ilon levittäminen joulukortein on luonut myönteisiä kokemuksia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta tänä haasteellisenakin aikana. Jokainen joulukortti on ollut arvokas niin saajalleen kuin lähettäjälleenkin.

Valtakunnallisesti kampanjasta vastasi luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot ry, joka järjesti kampanjan tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Paltamon kunta osallistui kampanjaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

 

Lisätietoja
Jenna Härkönen
hyvinvointiaktivaattori
040 6237 272  

Takaisin uutisiin