Investoi Paltamoon -hankkeen projektipäällikön tehtävä uudelleen haettavana

Investoi Paltamoon -hankkeen projektipäällikön tehtävä uudelleen haettavana

Investoi Paltamoon -hankkeen projektipäällikön tehtävä uudelleen haettavana

Avaamme uudelleen haettavaksi Investoi Paltamoon -hankkeen projektipäällikön tehtävän. Aiemmassa haussa mukana olleet hakijat huomioidaan.

Paltamoon suunnitteilla olevan biotuotetehtaan myötä Paltamon yritystoimintaympäristö on suuren murroksen edessä. Kunnan väkimäärän odotetaan nousevan jo rakentamisen aikana huomattavasti ja kymmenet ja jopa sadat yritykset hakevat kasvua biotuotetehdashankkeesta. Investoi Paltamoon -hankkeella edesautetaan paikallisten, alueellisten, valtakunnallisten ja myös kansainvälisten yritysten investointien toteutumista Paltamoon.

Paltamon kunta hakee Investoi Paltamoon -hankkeelle projektipäällikköä ajalle 1.7.2021 - 31.12.2022 (hankkeen toteutusaika voi jatkua myös tämän jälkeen, aloitus sopimuksen mukaan). Projektipäällikkö vastaa hankkeen hallinnoinnista ja toteutuksesta hankesuunnitelman mukaisesti. Tehtävänkuva sisältää yritysyhteistyötä, laajaa verkostotyötä, tilaisuuksien/työryhmien organisoimista, viestintää, invest-in -materiaalien suunnittelua ja hankintaa, verkkosivustojen ylläpitoa sekä hankehallinnollisia tehtäviä ja liikkumista alueella (oman auton käyttö).

Tutustu koko hakuilmoitukseen ja hae Kuntarekryn kautta.
Hakuaika päättyy 21.5.2021.
Haastattelut järjestetään tiistaina 1.6.2021 Paltamon kunnantalolla.

Lisätietoja 
Salla Korhonen
kehitysjohtaja
044 288 5660

Takaisin uutisiin