Ilmoittaudu Pysytään pystyssä -tapahtumaan viimeistään 28.3.

Ilmoittaudu Pysytään pystyssä -tapahtumaan viimeistään 28.3.

Ilmoittaudu Pysytään pystyssä -tapahtumaan viimeistään 28.3.

Paltamon kunnan ja Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijoiden organisoima ikäihmisten Pysytään pystyssä! -tapahtuma järjestetään 5.4.2024 klo 9.00 alkaen Korpitien monitoimikeskuksella (Lampitie 2, Paltamo). Maksuttomassa tapahtumassa saa paljon oppia ja tietoa kaatumisten ehkäisemisestä, kuten myös arjen hyvinvoinnista ja oman toimintakyvyn edistämisestä.  Osallistua voi apuvälineiden, kuten pyörätuolin tai rollaattorin kanssa.

Pysytään pystyssä! -tapahtuma on kevään liikunnanriemua sisältävä tilaisuus ja on mahtavaa, että olemme saaneet KAMK:in opiskelijat mukaan yhteistyöhön ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi”, kertoo Paltamon kunnan hyvinvointiaktivaattori Jenna Härkönen.

Tapahtuma pitää sisällään toimintakykytestejä, kuntosaliohjausta, tasapainoharjoittelua sekä tietoiskuja toimintakyvyn edistämisestä ja arjessa selviytymisestä. Päivän lopussa pidetään liikunnallinen musiikkituokio ja arpajaiset. Lisäksi tapahtuma sisältää kahvi- ja välipalatarjoilua. Tapahtuman päätteeksi terveisensä tulee lausumaan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Aaro Tolonen.

Tapahtuma on osa Ikäinstituutin ja Paltamon kunnan Voimaa vanhuuteen -mentorointiohjelmaa. Ohjelman tavoitteena on tukea ikäihmisten toimintakykyä terveysliikunnan keinoin.

Ilmoittaudu mukaan verkkolinkin kautta: https://link.webropol.com/ep/pp2024 tai hyvinvointiaktivaattori Jenna Härköselle. Ilmoittautuminen viimeistään 28.3.2024.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Jenna Härkönen

hyvinvointiaktivaattori

puh. 040 6237 272

jenna.harkonen@paltamo.fi

Takaisin uutisiin