Haemme viestintäsuunnittelijaa

Haemme viestintäsuunnittelijaa

Haemme viestintäsuunnittelijaa

Haemme aktiiviseen joukkoomme viestinnän-, markkinoinnin- ja tapahtumatuotannon moniosaajaa toistaiseksi voimassa olevaan viestintäsuunnittelijan tehtävään. Viestintäsuunnittelija toimii myös kulttuurivastaavana.

Viestintäsuunnittelijan tehtävä on osa elinvoimapalveluja ja työpiste sijaitsee uudella upealla hirsisellä kunnantalolla Kiehimänjoen rannalla. Tehtävän kuvaan kuuluu mm. kunnan ulkoisen viestinnän suunnittelu ja toteutus kuntastrategian, viestintäsuunnitelman ja brändikirjan ohjaamana, kunnan eri kanavissa. Tehtävään kuuluu myös kunnan järjestämien tapahtumien suunnittelu ja toteutus yhteistyössä eri toimijoiden kanssa sekä kulttuuritoiminnan koordinointi mm. kulttuurikasvatussuunnitelmaa hyödyntäen. Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan viestinnän, tapahtumien ja kulttuurin saralla, sillä tehtävä sisältää runsaasti yhteistyötä koko Kainuun alueella.

Viestintäsuunnittelijan toimen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä suomenkielen taito. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä sekä valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Lisäksi arvostamme
- kokemusta viestinnän, markkinoinnin, tapahtumatuotannon ja kulttuurialan tehtävistä
- osaamista sähköisen viestinnän kanavista
- viestinnän ja markkinoinnin työkalujen hallintaa
- osaamista sisällön tuottamisessa
- alueen tuntemusta
- sujuvaa englanninkielen taitoa sekä puhuen että kirjoitettuna, muu kielitaito plussaa
- itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 3 300 euroa/kk minkä päälle maksetaan mahdolliset kokemuslisät. Tehtävään haetaan kuntarekryn kautta, hakemukset tulee jättää 15.10.2023 klo 16 mennessä.

Tehtävään valitun tulee ennen sen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 42.

Tehtävään haetaan Kuntarekryn kautta, hakuilmoitus löytyy täältä.

Lisätietoja:

Salla Korhonen, kehitysjohtaja
salla.korhonen@paltamo.fi
044 2885 660

Takaisin uutisiin