Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja erityisopettajaa

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja erityisopettajaa

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja erityisopettajaa

Kunnassamme arvostetaan varhaiskasvatustoimintaa. Aloitimme paltamolaisille perheille maksuttoman varhaiskasvatuksen 1.1.2020 alkaen. Uudet ja ajanmukaiset esiopetus- ja päiväkotitilat valmistuivat Paltamon kirkonkylälle maaliskuussa 2021. Kontiomäen päiväkodin uusi toiminta- ja leikkipiha sekä toimitilojen laajennus valmistuivat toimikauden 2020 alkuun. Työyhteisössämme on liikkumiseen innostava asenne. Panostamme positiiviseen pedagogiikkaan sekä tunne- ja vuorovaikutustaitoihin.

Työnantajana Paltamon kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Katso TE-live -lähetys tähän tehtävään liittyen täältä.

Paltamon kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen toimi. Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lastenhoitajat työskentelevät aamu-, ilta- ja yövuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin.

Pidämme tärkeänä lasten osallisuutta tukevaa, yhteisöllistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Työaika on 38,15 h/viikko.

Koeaika on 2 kuukautta.

Hakuaika päättyy 8.12.2023 klo 15.00.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Hakuilmoitukseen pääset tästä.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Katso TE-live -lähetys tähän tehtävään liittyen täältä.

Paltamon kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi alkaen 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme hyviä tiimityötaitoja, sensitiivistä ja läsnä olevaa työotetta sekä halua kehittyä työssä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Toivomme, että näet lapsissa olevat vahvuudet ja oman roolisi lasten hyvinvoinnin edistäjänä.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) työskentelee lapsiryhmässä. Työhön sisältyy henkilökunnan konsultointia, työskentelyä huoltajien ja yhteistyötahojen kanssa sekä työparina toimimista toisen veon kanssa.

Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksenlain (540/2018) 30 §:n mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Työaika on 38,15 h/viikko.

Hakuaika päättyy 8.12.2024

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakuilmoitukseen pääset tästä.

Takaisin uutisiin