Haemme resurssiopettajaa

Haemme resurssiopettajaa

Haemme resurssiopettajaa

Korpitien koulu on Paltamon kuntakeskuksessa sijaitseva noin 240 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa ovat luokat 1-9 ja kolme pienryhmäluokkaa. Koulun yhteydessä toimii myös Paltamon lukio. Koulun tilat ovat uudet ja viihtyisät. Haemme resurssiopettajaa ajalle 8.1.-31.5.2024.

Haemme Korpitien kouluun määräaikaista resurssiopettajaa. Tehtävään kuuluu mm. samanaikaisopettajana toimiminen 1.-9. luokilla ja opettajien sijaisuuksien hoitaminen tarvittaessa. Opetusvelvollisuus 24 vvt.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme kokemusta opettajan työstä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä.

Resurssiopettajan tehtävässä edellytetään luokanopettajan tai aineenopettajan kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on kaksi (2) kuukautta.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekryn kautta 28.11.2023 klo 12.00 mennessä. Hakuilmoitus löytyy täältä.

Haastattelut järjestetään viikolla 48-49.

 

Lisätietoja:

Eija Kurkinen-Kauppila, Korpitien koulun ja Paltamon lukion rehtori
p. 044 288 5426
eija.kurkinen-kauppila@paltamo.fi

Takaisin uutisiin