Haemme palvelusihteeriä

Haemme palvelusihteeriä

Haemme palvelusihteeriä

Tule varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukion palvelusihteeriksi Paltamoon!

Haettavana on varhaiskasvatuksen, perusopetuksen (Kontiomäen koulu ja Korpitien koulu) ja Paltamon lukion palvelusihteerin toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 6.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Paltamossa toimii kaksi päiväkotia ja kaksi perhepäivähoidon yksikköä. Varhaiskasvatuksessa on noin 100 lasta ja 32 työntekijää. Kontiomäen koulu on alakoulu, jossa on 40 oppilasta, 4 opettajaa ja 2 koulunkäynninohjaajaa. Korpitien koulu on 1.-9. luokkien yhtenäiskoulu ja Paltamon lukio laadukas yleislukio. Korpitien koulussa ja lukiossa on yhteensä noin 300 opiskelijaa, 28 opettajaa ja 6 koulunkäynninohjaajaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Työskentelet itsenäisesti tuottaen ja tarjoten erilaisia sisäisiä tukipalveluja. Toimit tiiviissä yhteistyössä etenkin varhaiskasvatuspäällikön ja koulujen rehtoreiden kanssa, mutta myös varhaiskasvatuksen ja koulujen henkilökunnan, oppilaiden ja heidän huoltajiensa kanssa. Olet osa toimistotiimiä, josta saat arvokasta kollegiaalista tukea työssä menestymiseen.

Palvelusihteerin työtehtäviin kuuluvat muun muassa:
- varhaiskasvatuksen hallinto-ohjelmien (Pro Consona, Vakamukana, Varda) pääkäyttäjyys
- Koski-ohjelman ja opetustoimen hallinto-ohjelmien pääkäyttäjyys (Primus, Kurre, Wilma)
- tiedonsiirrosta vastaaminen
- ylioppilaskirjoituksiin liittyvät järjestelyt
- tilastoihin, todistuksiin ja hankintoihin liittyvät tehtävät
- viranhaltijapäätösten valmistelu
- asiakirjahallinto
- laskujen käsittely
- arkistointi
- asiakaspalvelu

Palvelusihteerin työnkuva on monipuolinen. Työn hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja sekä erityisesti kiireaikoina hyvää paineensietokykyä. Edellytämme kykyä itsenäiseen ja luottamukselliseen työskentelyyn sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Arvostamme aktiivista ja positiivista työotetta, joustavuutta sekä kokemusta toimistotyöstä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto, esimerkiksi liiketalouden ja hallinnon alan korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelusihteeri työskentelee toimistotyöajassa (36,25 h/vko, liukuva työaika). Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät KVTES:n mukaan. Henkilöstön käytössä ovat myös kunnan tarjoamat kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut.

Hakemukset palvelusihteerin toimeen tulee jättää sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta torstaihin 1.4.2024 klo 12.00 mennessä. Linkki hakuilmoitukseen.

Haastattelut suoritetaan viikolla 15-16. Rekrytoinnin tukena voidaan käyttää henkilöarviointia. Työ alkaa 6.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn alkamista.

 

Lisätietoja: 

Hallintojohtaja Petra Juutinen

p. 040 5837 200

petra.juutinen@paltamo.fi

Takaisin uutisiin