Haemme matemaattisten aineiden lehtoria (MA, FY)

Haemme matemaattisten aineiden lehtoria (MA, FY)

Haemme matemaattisten aineiden lehtoria (MA, FY)

Haemme matemaattisten aineiden lehtoria (matematiikka, fysiikka) toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2024 alkaen. Virkaan kuuluu matematiikan ja fysiikan opetusta Korpitien yläkoulussa ja Paltamon lukiossa yhteisissä tiloissa. Tehtävään voi kuulua joskus kemian opetusta.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista ja kokemusta matemaattisten aineiden opettajan työstä. Toivomme sinulta kiinnostusta koulun toiminnan kehittämiseen sekä tarvittaessa luokanvalvojana tai ryhmäohjaajana toimimiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittämismyönteisessä työyhteisössä mielenkiintoisessa työtehtävässä. Pääset suunnittelemaan kanssamme uusia toimintatapoja vanhojen hyväksi havaittujen rinnalle. Palkkaus on OVTES:n mukainen + Paltamo-lisä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta 18.6.2024 klo 12.00 mennessä. LINKKI ILMOITUKSEEN

Haastattelut järjestetään viikoilla 25-26.

Lisätietoja:

Eija Kurkinen-Kauppila
Korpitien koulun ja paltamon lukion rehtori
044 2885 426
eija.kurkinen-kauppila@paltamo.fi

Takaisin uutisiin