Haemme luokanopettajaa Korpitien kouluun vakinaiseen virkaan

Haemme luokanopettajaa Korpitien kouluun vakinaiseen virkaan

Haemme luokanopettajaa Korpitien kouluun vakinaiseen virkaan

Korpitien koulu on Paltamon kuntakeskuksessa sijaitseva noin 240 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa ovat luokat 1-9 ja kolme pienryhmäluokkaa. Koulun yhteydessä toimii myös Paltamon lukio. Koulun tilat ovat uudet ja viihtyisät.

Haemme luokanopettajaa Korpitien kouluun vakinaiseen virkaan 1.8.2023 alkaen.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme kokemusta opettajan työstä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä. Odotamme sinulta innokkuutta yhteisopettajuuteen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekryn kautta 14.7.2023 klo 12.00 mennessä.

Kuntarekryssä oleva hakuilmoitus löytyy täältä.

Haastattelut järjestetään 31.8.2023.

Lisätietoja
Korpitien koulun ja Paltamon lukion rehtori Eija Kurkinen-Kauppila, p. 044 288 5426, eija.kurkinen-kauppila(at)paltamo.fi

www.paltamo.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/korpitien-koulu

Takaisin uutisiin