Haemme luokanopettajaa

Haemme luokanopettajaa

Haemme luokanopettajaa

Haemme henkilöä Kontiomäen koululle määräaikaiseen luokanopettajan virkaan ajalle 1.8.2024 - 31.5.2025.

Kontiomäen koulu sijaitsee 5-tien varrella hyvien liikenneyhteyksien ja etäisyyksien päässä (Paltamo 19 km, Kajaani 25 km, Sotkamo 35 km, Vuokatti 25 km).

Koulumme on 4-opettajainen alakoulu. Henkilöstöömme kuuluu lisäksi apip-/koulunkäynninohjaaja sekä apip-/nuoriso-ohjaaja. Lisäksi koulullamme on käytössä koulukuraattorin, koulupsykologin ja kouluterveydenhoitajan palvelut.

Koulurakennus on terve, hyvässä kunnossa pidetty kivikoulu. Koulumme on varustettu uusimmalla ict-tekniikalla. Tvt:n käyttöä opetuksessa kehitetään jatkuvasti, siihen panostetaan ja kannustetaan. Haemme henkilöä koulumme määräaikaiseen luokanopettajan virkaan. Lukuvuonna 2024 - 2025 opetus tapahtuu 3. - 4. -yhdysluokassa.

Edellytämme kykyä toimia keskustelevan ja avoimen työyhteisömme jäsenenä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteisötaitoja, pedagogista osaamista ja kokemusta yhdysluokan opettamisesta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.
Koeaika on viisi (5) kuukautta. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostausta sekä todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valintapäätöksestä.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn kautta to 13.6. klo 12 mennessä. Haastattelut järjestetään viikolla 25. Tutustu ilmoitukseen ja hae TÄÄLTÄ

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

Sivistysjohtaja Helena Hynynen, helena.hynynen@paltamo.fi, 044 288 5400
Erityisluokanopettaja Kati Tyni, kati.tyni@paltamo.fi, 040 832 4480

Takaisin uutisiin