Haemme kotitalouden lehtoria Korpitien kouluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Haemme kotitalouden lehtoria Korpitien kouluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Haemme kotitalouden lehtoria Korpitien kouluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Korpitien koulu on Paltamon kuntakeskuksessa sijaitseva noin 260 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa ovat luokat 1-9 ja kolme pienryhmäluokkaa. Koulun yhteydessä toimii myös Paltamon lukio. Koulun tilat ovat uudet ja viihtyisät.

Haemme perusopetuksen lehtoria (kotitalous) toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2023 alkaen. Kotitalouden opetuksen lisäksi tehtävään kuuluu terveystiedon opetusta.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista ja kokemusta kotitalouden opettajan työstä. Toivomme sinulta kiinnostusta yhteisopettajuuteen ja luokanvalvojana toimimiseen tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä mielenkiintoisessa työtehtävässä. Pääset suunnittelemaan kanssamme uusia toimintatapoja vanhojen hyväksi havaittujen rinnalle.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta 20.7.2023 klo 12.00 mennessä.

Kuntarekryssä oleva hakuilmoitus löytyy täältä.

Haastattelut järjestetään viikolla 31.

Lisätietoja
Korpitien koulun ja Paltamon lukion rehtori Eija Kurkinen-Kauppila, p. 044 288 5426, eija.kurkinen-kauppila(at)paltamo.fi
www.paltamo.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/korpitien-koulu

Takaisin uutisiin