Haemme kotitalouden ja terveystiedon lehtoria

Haemme kotitalouden ja terveystiedon lehtoria

Haemme kotitalouden ja terveystiedon lehtoria

Haemme perusopetuksen lehtoria (kotitalous ja terveystieto) määräaikaiseen virkaan 15.1.-1.6.2024. Kotitalouden ja terveystiedon opetuksen lisäksi tehtävään kuuluu luokanvalvojan tehtävä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista ja kokemusta kotitalouden opettajan työstä. Toivomme sinulta kiinnostusta yhteisopettajuuteen ja luokanvalvojana toimimiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä mielenkiintoisessa työtehtävässä. Pääset suunnittelemaan kanssamme uusia toimintatapoja vanhojen hyväksi havaittujen rinnalle.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat.

Koeaika on kaksi (2) kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta 4.1.2024 klo 12.00 mennessä. Hae osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lehtori-kotitalous-572812/

Haastattelut järjestetään viikolla 2.

Lisätietoa: 

Helena Hynynen, sivistysjohtaja

p. 044 2885 400


Eija Kurkinen-Kauppila, Korpitien koulun ja Paltamon lukion rehtori
p. 044 2885 426

Takaisin uutisiin