Haemme Korpitien kouluun, Paltamon lukioon ja Ristijärven keskuskouluun musiikin lehtoria

Haemme Korpitien kouluun, Paltamon lukioon ja Ristijärven keskuskouluun musiikin lehtoria

Haemme Korpitien kouluun, Paltamon lukioon ja Ristijärven keskuskouluun musiikin lehtoria

Haemme Korpitien kouluun, Paltamon lukioon ja Ristijärven keskuskouluun musiikin lehtoria.

Tehtävään valittu opettaa pääsääntöisesti musiikkia Paltamon peruskoulussa ja Paltamon lukiossa. Ristijärven peruskoulussa tehtävään valittu opettaa sekä musiikkia että liikuntaa.

Korpitien koulu on Paltamon kuntakeskuksessa sijaitseva noin 260 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa ovat luokat 1-9 ja kolme pienryhmäluokkaa. Koulun yhteydessä toimii myös Paltamon lukio. Koulun tilat ovat uudet ja viihtyisät.

Ristijärven keskuskoulu on kunnan ainoa noin 100 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa ovat luokat eskarista yhdeksänteen. Koululla toimii myös pienryhmäluokka. Koulun vieressä on kunnan monitoimisali terapia-altaineen ja musiikin opetukseen hyvä välineistö.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, vahvaa pedagogista osaamista sekä kokemusta musiikin ja liikunnan opetuksesta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn kautta 16.1.2023 klo 12.00 mennessä. 

Haastattelut järjestetään viikoilla 3 - 4.

Lisätietoja:

Paltamon kunnan sivistysjohtaja Helena Hynynen
puh. 044 288 5400, helena.hynynen(at)paltamo.fi

Ristijärven kunnan sivistyspäällikkö Tiinaliisa Portano
puh. 044 715 9334, tiinaliisa.portano(at)ristijarvi.fi

 

Takaisin uutisiin