Haemme Korpitien kouluun erityisluokanopettajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2023 alkaen

Haemme Korpitien kouluun erityisluokanopettajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2023 alkaen

Haemme Korpitien kouluun erityisluokanopettajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2023 alkaen

Korpitien koulu on Paltamon kuntakeskuksessa sijaitseva noin 240 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa ovat luokat 1-9 ja kolme pienryhmäluokkaa. Koulun yhteydessä toimii myös Paltamon lukio. Koulun tilat ovat uudet ja viihtyisät.

Haemme Korpitien kouluun erityisluokanopettajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2023 alkaen. Virkaan kuuluvat alakoulun toisen pienryhmäluokan erityisluokanopettajan tehtävät. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme kokemusta erityisopettajan työstä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekryn kautta 22.5.2023 klo 12.00 mennessä. Hakuilmoitus Kuntarkeryssä.

Haastattelut järjestetään viikolla 21.

Lue lisää Korpitien koulusta täältä

Lisätietoja:
Eija Kurkinen-Kauppila, rehtori, Korpitien koulu ja Paltamon lukio
044 2885 5426 tai eija.kurkinen-kauppila@paltamo.fi

Takaisin uutisiin