Haemme kirjastoasiantuntijaa

Haemme kirjastoasiantuntijaa

Haemme kirjastoasiantuntijaa

Haemme kirjastoasiantuntijaa suunnittelemaan Sydän-Kainuun kuntien Paltamon, Ristijärven ja Hyrynsalmen kirjastojen yhteistyötä. Toivomme sinulta innovatiivista ja asiakaslähtöistä otetta kolmen kunnan yhteisen kirjastotoimen kehittämiseen. Tehtävänäsi on luoda yhteiset hankintaperiaatteet sekä suunnitella henkilöstön yhteiskäyttöä ja koulutusta. Tavoitteena on myös asiakkaiden tasavertainen palvelu kuntien kaikissa osissa mm. kirjasto-/monitoimiauton avulla sekä Lukevan seutukunnan kehittäminen. Luomme siis uusia käytänteitä. Työ vaatii suunnittelukykyä ja halua toimia yhteistyöverkostoissa.

Kehittämishanke on 7 kuukauden mittainen. Jatkossa kolmella kunnalla on yhteinen kirjastotoimen johtaja. Toivottava aloitusajankohta on 1.8.2024. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteisötaitoja, kehittämishalukkuutta, kokemusta kirjastotoimesta ja hanketyöstä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja Sydän-Kainuun kuntien sivistystoimien vankan tuen kehittämistyölle. Työnantajanasi toimii Paltamon kunta.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kolme (3) kuukautta. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saannista.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn kautta ke 19.6.2024. klo 12 mennessä. Hakuilmoitus löytyy TÄÄLTÄ. Haastattelut järjestetään viikolla 26. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

Paltamon kunnan sivistysjohtaja Helena Hynynen, 044 288 5400
Ristijärven kunnan sivistyspäällikkö Tiinaliisa Portano, 044 715 9334
Hyrynsalmen kunnan sivistyspalvelujen osastopäällikkö Veli-Pekka Mäkeläinen, 044 710 4410

Takaisin uutisiin