Haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa

Haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa

Haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa

Paltamon kunnan varhaiskasvatus hakee kahta varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työsuhde alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kunnassamme arvostetaan varhaiskasvatustoimintaa. Aloitimme paltamolaisille perheille maksuttoman varhaiskasvatuksen 1.1.2020 alkaen. Uudet ja ajanmukaiset esiopetus- ja päiväkotitilat valmistuivat Paltamon kirkonkylälle maaliskuussa 2021. Kontiomäen päiväkodin uusi toiminta- ja leikkipiha sekä toimitilojen laajennus valmistuivat toimikauden 2020 alkuun. Yhteisössämme on liikkumiseen innostava asenne. Panostamme positiiviseen pedagogiikkaan sekä tunne- ja vuorovaikutustaitoihin.

Pääset mukaan kehittämään Paltamon varhaiskasvattajien tiiviistä verkostoa. Meillä on mm. säännölliset vaka-opettajien palaverit, joustavat SAK -työaikajärjestelyt ja erinomaiset mahdollisuudet kouluttautua. Työnantajana Paltamon kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut.

Haemme työyhteisöömme sensitiivisiä, motivoituneita ja innostuneen työotteen omaavia varhaiskasvatuksen opettajia osaksi varhaiskasvatustiimiämme. Arvostamme pedagogista, kehittävää ja arvioivaa työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Työaika on 38,15 h/viikko.

Hakuaika päättyy 2.4.2024

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Linkki hakuilmoitukseen.

Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelussa esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haussa huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

 

Lisätietoja: 

Katja Lipponen, päiväkodin johtaja p. 040 7697 259
Anna Sivonen, varhaiskasvatuspäällikkö p. 040 7505 607

Takaisin uutisiin