Haemme erityisluokanopettajaa

Haemme erityisluokanopettajaa

Haemme erityisluokanopettajaa

Paltamon kunnassa haetaan Korpitien koululle erityisluokanopettajaa

Korpitien koulu on Paltamon kuntakeskuksessa sijaitseva noin 240 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa ovat luokat 1-9 ja kolme pienryhmäluokkaa. Koulun yhteydessä toimii myös Paltamon lukio. Koulun tilat ovat uudet ja viihtyisät.

Haemme Korpitien kouluun erityisluokanopettajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2024 alkaen. Virkaan kuuluvat alakoulun toisen pienryhmäluokan erityisluokanopettajan tehtävät. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme kokemusta erityisopettajan työstä. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta 11.3.2024 klo 12.00 mennessä. 

Haastattelut järjestetään viikolla 11-12.

Lisätietoja:

Eija Kurkinen-Kauppila

Korpitien koulun ja Paltamon lukion rehtori
p. 044 2885 426


Helena Hynynen

Sivistysjohtaja

p. 044 2885 400

Takaisin uutisiin