Haemme englannin ja ruotsin kielen lehtoria!

Haemme englannin ja ruotsin kielen lehtoria!

Haemme englannin ja ruotsin kielen lehtoria!

Haemme englannin ja ruotsin kielen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2024 alkaen. Virkaan kuuluu englannin kielen opetusta Korpitien yläkoulussa ja Paltamon lukiossa yhteisissä tiloissa.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista ja kokemusta englannin ja ruotsin opettajan työstä. Toivomme sinulta kiinnostusta koulun toiminnan kehittämiseen, kansainväliseen yhteistyötoimintaa ja tarvittaessa luokanvalvojana tai ryhmäohjaajana toimimiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittämismyönteisessä työyhteisössä mielenkiintoisessa työtehtävässä. Pääset suunnittelemaan kanssamme uusia toimintatapoja vanhojen hyväksi havaittujen rinnalle. Palkkaus on OVTES:n mukainen + Paltamo-lisä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut tehtävään soveltuvan koulutuksen omaavat. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta 12.6.2024 klo 12.00 mennessä. Hae TÄÄLTÄ.

Haastattelut järjestetään viikolla 24.

Lisätietoja:

Eija Kurkinen-Kauppila
Korpitien koulun ja Paltamon lukion rehtori
044 2885 426
eija.kurkinen-kauppila@paltamo.fi

Takaisin uutisiin