Etsimme innokasta ja aktiivista opetustyön johtajaa

Etsimme innokasta ja aktiivista opetustyön johtajaa

Etsimme innokasta ja aktiivista opetustyön johtajaa

Tule Paltamon Korpien yhtenäiskoulun rehtoriksi 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Korpitien koulun rehtori toimii myös Paltamon lukion rehtorina.

Korpitien koulussa ja Paltamon lukiossa opiskelee yhteensä noin 300 oppilasta. Koulu toimii nykyaikaisissa monitoimikeskuksen tiloissa, joista uusin osa valmistui 2021. Opetussuunnitelman mukaista opetuksen monialaisuutta, kansainvälisyyttä ja sujuvaa arkea tukevat älyteknologia, muunneltavat opetustilat ja hankkeet.

Rehtorina tarvitset työssäsi hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Haluat kehittää kouluja ja opetusta yhteistyössä henkilöstön, oppilaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Olet koulun keulakuva ja luotsaat koulujamme kohti tulevaisuutta. Myös hallinnolliset tehtävät ja esihenkilötyö sujuvat. Rehtorina toimit tiiviissä yhteistyössä monitoimikeskuksen muiden toimijoiden ja koko kuntaorganisaation kanssa.

Eduksi katsomme kokemuksen vastaavassa tehtävässä toimimisesta ja opetuksen kehittämisestä sekä perusopetuksen ja lukion toimintatapojen tuntemuksen. Arvostamme itsensä johtamisen taitoja, organisointikykyä, digitaitoja sekä aktiivista otetta koulujen pedagogiseen kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti.

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Henkilöstön käytössä ovat myös kunnan tarjoamat kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään ennen virkasuhteen alkamista.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta 28.12.2022 klo 12.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Muut todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa, joka järjestetään viikolla 2 (alustavasti maanantaina 9.1.2023). Tarvittaessa käytämme myös soveltuvuusarviointia.

 

Lisätietoja antavat
Kunnanjohtaja Pasi Ahoniemi, 044 7500 001
Sivistysjohtaja Helena Hynynen, 044 2885 400

Takaisin uutisiin