Business Kainuu ja Business Konttori julkistetaan ja otetaan käyttöön ke 8.12. klo 9.00.

Business Kainuu ja Business Konttori julkistetaan ja otetaan käyttöön ke 8.12. klo 9.00.

Lanseerauksen kunniaksi Business Konttorilla osoitteessa Kauppakatu 26, Kajaani on avoimet ovet ke 8.12. klo 9.00–15.00. Avajaispäivänä pidetään tasatunnein Business Kainuun ja Business Konttorin esittelyjä ja päivän aikana voi tavata Business Kainuu -verkoston asiantuntijoita ja tutustua Business Konttorin käyttömahdollisuuksiin. 

Avajaisiin voi osallistua myös etänä

Välitämme tietoiskut ja paikalla olevien asiantuntijoiden esittelyjä klo 10, klo 12 ja klo 14 Teamsin välityksellä. Etäavajaisien teams-linkki on saatavilla tapahtumakalenterista osoitteessa kamk.tapahtumakalenterit.fi

Mikä on Business Kainuu? 

Yritysten palvelut paremmin saavutettavissa
Kainuun yrityspalvelutoimijoiden verkostossa työstetty Business Kainuu tuo yrityspalvelut paremmin asiakkaiden saataville. Yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin tarjolla olevat palvelut löytyvät 8.12. klo 9 alkaen osoitteesta: www.businesskainuu.fi 

Verkoston toimijoiden yhteistyöllä parempaa palvelua
Business Kainuu on myös verkosto, jonka muodostavat yrityspalveluita Kainuussa tuottavien organisaatioiden asiantuntijat. Business Kainuu -verkosto on olemassa asiakkaita, eli yrittäjiä, yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia sekä Kainuuseen sijoittujia ja sijoittajia varten.  

Mikä on Business Konttori? 

Perustettu Kajaanin kaupungin ja Kainuun Yrittäjien yhteistyöllä
Business Konttori on yrittäjyyden, yhteistyön ja kohtaamisten paikka. Business Konttorilla voit tavata yrittäjiä, yrittäjyydestä kiinnostuneita ja yrittäjille palveluja tarjoavia asiantuntijoita tai tulla tekemään etätöitä. 

Kainuun Yrittäjien toimisto on muuttanut Business Konttorille ja konttorilla voi tavata pop-up -tyyliin myös Business Kainuu -verkoston asiantuntijoita. Konttorilla järjestetään tietoiskuja, koulutuksia ja työpajoja vaihtuvilla teemoilla.  

 

Takaisin uutisiin