Astetta alemmas -kampanjassa kannustetaan energiansäästämiseen arkisin teoin

Astetta alemmas -kampanjassa kannustetaan energiansäästämiseen arkisin teoin

Astetta alemmas -kampanjan tavoitteena on saada vähintään 95 prosenttia suomalaisista kotitalouksista säästämään energiaa ja tasata sähkönkulutuksen huippuja. 

Kunta on varautunut energian säästämiseen siten, että kaikkia ilmastoinnin, valaistuksen ja lämmityksen järjestelmiä seurataan ja optimoidaan jatkuvasti. Katuvalaistus on uusittu ja valaistujen latujen lamput vaihdettu led-valoiksi. Uusimpiin rakennuksiin on asennettu älykäs valaistus. Kunnan omistama kiinteistöyhtiö on vaihtanut öljylämmityskohteita maalämpökohteiksi. Kunnan omissa kiinteistöissä on luovuttu öljylämmityksestä.

Lisäksi kunnan kiinteistöjen sisävalaistusta uusitaan led-valaisimiksi, tarkastellaan energiatehokkuutta rakennuksittain sekä asennetaan uudelle kunnantalon ja mahdollisesti Korpitien monitoimikeskukselle aurinkopaneelit. Myös palvelutuotannossa mietitään vähemmän energiaa kuluttavia valmistustapoja.

Järjestämme kaikille avoimen energianeuvonnan yleisötilaisuuden torstaina 3.11. klo 17 - 18.30 kunnantalolla valtuustosalissa. Tervetuloa!

Käännä astetta alemmas, jotta energiaa riittää meille kaikille!

www.astettaalemmas.fi

Takaisin uutisiin