Luovan liikkeen ja kirjoittamisen työpaja

Luovan liikkeen ja kirjoittamisen työpaja

28.10.2020 17:00Paltalinna, Vaarankyläntie 2

Luovan liikkeen ja kirjoittamisen työpajassa pohditaan paltamolaisuudesta esiin nousevia mieli- ja muistikuvia kirjoittamisen ja luovan liikkumisen keinoin.

Millaisia sanoja ja mielikuvia paltamolaisuus sinussa herättää? Voisimmeko kirjoittamisen ja liikkeen kautta sukeltaa syvemmälle paltamolaiseen identiteettiin? Millaista paltamolaisuus voisi olla tanssina? Mitä jos liike kertookin enemmän kuin tuhat sanaa? Työpaja ei vaadi aiempaa liikunta- eikä tanssitaustaa.

Ennakkoilmoittaudu ma 19.10. mennessä sähköpostiosoitteeseen minna.m.harkonen@paltamo.fi, sillä paikkoja on rajallisesti. 

Tervetuloa tutkimaan rennon keveässä ilmapiirissä, mitä kehosi kertoo sinulle ja meille paltamolaisuudesta!

Työpajan ohjaaja Satu Rinnetmäki on kajaanilaistunut freelance tanssitaiteilija, sertifioitu TRE-ohjaaja sekä tanssi-liiketerapiamenetelmien opiskelija. Hän työskentelee ohjaaja Eino Saaren kanssa kainuulaisissa peruskouluissa alakouluikäisten yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden kokemusten parissa. Lisäksi hän toimii Routa Companyssa työpajaohjaajana. Sadun mielestä kaikkea maailmassa tapahtuvaa voi halutessaan tutkia ja seurata tanssina ja tanssin keinoin.

Suosittelemme työpajoissa suojamaskien käyttöä ja hyvää käsihygieniaa. Käsidesiä ja suojamaskeja on saatavilla. Työpajoihin voi osallistua vain terveenä.

Muutokset ovat mahdollisia.

Takaisin tapahtumiin